Вітаємо, Alexa [Bot]

"Європа-Центр" в центрі Європи.

Чесно кажучи, не знаю, чи є в Україні ще хоча б один район, де б протягом року відбувалась така кількість цікавих та незабутніх фестивалів. Особисто моя думка - немає. Тільки Рахівщина може цим похизуватись. Фестивалів насправді дуже багато, тому розпочнемо з найбижчого за датою проведення Міжнародного Rock & World Music фестивалю "Європа - Центр".

Фестиваль було започатковано у 2005 р. в місті Рахів (Закарпатська область). Дата і місце проведення фестивалю вибрані не випадково. Ну де ж іще можна якнайкраще відзначити День Європи в Україні (відзначається в третю неділю травня), як не в самісінькому центрі нашого континенту? А оскільки центр Європи знаходиться саме на Рахівщині, то і над місцем проведення довго думати не приходилось. Місто Рахів підійшло для цього ідеально.

Фестиваль проходить під відкритим небом і це, безумовно, є великим плюсом, адже прийняти таку кількість глядачів не зміг би навіть Палац "Україна". На фестиваль щорічно запрошуються як українські так і зарубіжні виконавці. За свою нетривалу історію фестиваль "Європа-Центр" вже встигли відвідати такі гурти як "Dazzle Dreams", "ТІК",  "Атмасфера", "Друга Ріка", "Перкалаба", "Горгішеллі", "Тартак", "Карна", "Гуцул Каліпсо", Катя Чілі, Віктор Павлік, Оксана Білозір, Boban Markovich Orkestra (відомі на увесь світ своїми саундтреками до фільмів "Arizona Dreams", "Underground").

Цього року фестиваль обіцяє бути не менш цікавим, як за складом, так і за якістю виконавців. Тож всіх, хто хоче  відірватись на повну, отримати море приємних емоцій, незабутніх вражень та гору адреналіну - запрошуємо в місто Рахів. Цього року фестиваль відбудеться 20 травня, в урочищі Буркут (неподалік від центру міста). Раджу приїжджати зранку, оскільки в цей же день відзначається і день міста Рахів, тож на протязі всього дня буде багато цікавого. 

Відзначимо День Європи - в серці Європи! До зустрічі в Рахові!


Закарпаття, Культура регіону, Фестивалі
 5 (Голосів: 1)

Повідомлення Святослава Семенюк від Нед травня 13, 2012 | Перегляди 460