Вітаємо, Alexa [Bot]

Розважально-відпочинковий комплекс "Забава"

Адреса: Івано-Франківськ,

вул. Автоливмашівська, 138

Телефони: (0342) 58-78-16 - Бар

(0342) 58-78-17 - Сауна адміністрація

(0342) 58-78-20, (095) 699-99-88 - Черговий адміністратор комплексу

(0342) 58-78-00 - З питань бронювання номерів

сайт: "Забави"

До послуг гостей готель з комфортабельними номерами, ресторан з вишуканою кухнею, літній майданчик та просторий літній ресторан, невеликий бенкетний зал і нічний клуб європейського рівня.

Готель:

15 комфортабельних номерів класу стандарт, покращений стандарт та напів-люкс, в тому числі номери сімейного типу. Всі кімнати готелю зі зручностями, обладнані телевізором, кабельним телебаченням, міським телефонним зв’язком. На території готелю діє бездротовий доступ до інтернету. У вартість номерів включені європейські сніданки. Є можливість доставки замовлень з ресторану в номер.

Ресторан:

Інтер’єр ресторану стилізований під колибу. Є Банкетний зал, Літній ресторан і Літній майданчик

Нічний клуб:

Кожного дня нова тематична вечірка з розіграшами призів та подарунками. Для дівчат вхід вільний щодня! "Ред-Хот" - це сучасні умови для якісного відпочинку.

Сауна:

Цілодобова сауна на дровах (розрахована на 10чол.), холодний міні-басейн. Розслабитися можна у кімнаті відпочинку, яка обладнана супутниковим телебаченням та музичним центром. Для відпочинку пропонується окрема затишна кімната з диваном.

Можливість відсвяткувати гучне весілля, грандіозний бенкет, корпоративну вечірку, організувати фуршет чи відзначити будь-які інші урочистості.

На території відпочинково-розважального комплексу "Гостинний двір Забава" працює безкоштовний паркінг та цілодобова охорона.


Відпочинковий комплекс, Готелі, Нічні клуби, Ресторани, Розважальний комплекс
 5 (Голосів: 2)

Повідомлення VitaK від Сер липня 14, 2010 | Перегляди 3208