Вітаємо, Alexa [Bot]

Pasage Gаrtenberg

Pasage Gаrtenberg –  вишукана будівля, яка стала туристичною родзинкою нашого рідного Івано-Франківська  та улюбленим місцем відпочинку мешканців міста.
Особисто я, ще не бувала в Пасажі, але по хороших відгуках та розповідях моїх друзів про цей заклад, можу багато чого про нього розповісти.
У Культурно-розважальному комплексі ''Pasage Gаrtenberg'' знаходиться:
Паб, де можна відпочити з друзями;
Ресторан, де можна спробувати страви європейської кухні та авторське суші-меню, які готуються та подаються з любов’ю від шеф-кухарів,  обрати вино до будь-якої страви вам допоможе сомельє, а відпочинок доповнить звучання живого роялю;
Піцерія, де ви можете скуштувати піцу на будь-який смак, пасту, різотто;
Кав'ярня, де можна випити філіжанку кави та скуштувати смачну випічку від шеф-кухарів;
І тільки в кінотеатрі  5D ви зможете відчути всю яскравісь емоцій;
Дитяча кімната, де ви можете залишити свою дитину яка буде весело проводити час забавляючись різноманіттям іграшок, а також є телевізор по якому дітки можуть дивитися свої улюблені мультфільми;
Дворівневий нічний клуб під скляним куполом, де ви можете відпочити та потанцювати під музику відомих діджеїв Івано-Франківська.
Кожного дня Пасаж відвідує велика кількість людей, він стає все більш відомим закладом відпочинку у Івано-Франківську, надіюсь і я його згодом відвідую щоб мати змогу розповісти більше власних вражень.)
м. Івано-Франківськ

вул. Незалежності, 3

тел. 0342 72 51 01

тел. 095 175 9000 (клуб)

Ресторани, Нічні клуби, Розважальний комплекс, Паб, Піцерія, Кав'ярня
 0 (Голосів: 0)

Повідомлення kristina від Вів травня 15, 2012 | Перегляди 1505