Welcome, Alexa [Bot]

"Захід" 2012

Музично-мистецький фестиваль "Захід-2012" відбудеться 17-19 серпня 2012 року на Львівщині.
Кожного року фестиваль змінює своє місце проведення. Такий собі «мандрівний фестиваль». Місцем проведення цього року обрано с.Родатичі, що за 30 км від Львова на базі відпочинку Сонячна галявина. В 2012 році, крім головної україномовної програми, заплановано виступи декількох закордонних виконавців. Нововеденням стало запрошення двох білоруських гуртів Sciana  та Terrakod – переможців фестивалю Mens Fest.
Уже четвертий рік поспіль це свято музики сколихне гостей, адже це одна з наймасштабніших та найграндіозніших музично-мистецьких подій, фестиваль, до якого готуються не ціле літо, а цілий рік. Запрошуються шанувальники рок- та етномузики.
Цього року на фестивалі буде дві сцени. Музичну частину представлятимуть більше 40 кращих гуртів країни та 2 білоруські гурти. Ot Vinta, Крихітка, Мертвий Півень, Юркеш, Димна суміш, the Вйо, Тінь сонця, Фліт, O.Torvald, Роллікс, Lюк (дует), Гуцул Каліпсо, Оркестр Че, Холодне сонце, Los Colorados,  Брем стокер, Квадраджесіма, Діля, Оратанія, Серцевий напад, Merva, Fakultet, Sciana, Кораллі, BandurBand і це ще не весь перелік.
Щоб переглянути повну програму фестивалю ЗАХІД тисни тут.
Квиток на фестиваль можна придбати в будь-якому куточку планети оплативши карткою або у регіональних промоутерів більшості міст України – знайти їх можна ось тут.

Festivals
 0 (Votes: 0)

Post Erl on Mon May 21, 2012 | Views 279