Приветствуем, Alexa [Bot]

Мізунська Zвигода

 Побачивши в місті на одному з плакатів оголошення про проведення фестивалю з велоспорту “Мізунська Zвигода” - вирішила його відвідати. Екстремальні види спорту завжди привертали увагу. Тож довго думати не довелось.

      Намет, гори, річка... Ох, романтика! А коли бачиш, що твоїх однодумців сотні — тоді ці відчуття ще більше загострюються. Дійсно було весело. Та й самі учасники молодці — команди з Запоріжжя, Хмельницького, Чернівців, Франківська... Які змагання! Нор-шоу, тріал, даунхіл, крос-кантрі... Відчуття швидкості, свободи, чогось шаленого! Захоплююче враження. Словами не передати. Це треба відчути.

      За  цей час сумувати не довелось. Нові знайомства, зустрічі старих друзів. Цікаво було подивитись і на арт-конкурси —  коли крім намальованих картин учасники розмалювали і себе — всіма кольорами веселки... Привернув увагу і відкритий кінозал. Правда, прочитавши рекламку, я собі уявила, що це буде величезний екран, на який можна  дивитися з авто. Словом, як в кращих зарубіжних фільмах. Ну, не було такого. Проте, головне — це те, що показували. Ці спортивні відеоролики справили таке враження!!!! Не пригадую, коли я так сміялась, від щирої душі, при перегляді одного з авторських фільмів... Хлопці таке витворяли! Waw, аж дух перехоплює!

      А ще можна було покататися Карпатським трамвайчиком по унікальній вузькоколійній дорозі. Мальовничі краєвиди ще надовго залишаться в пам'яті. А по вечорах проводились вечірки під відкритим небом, де молодь розважали ді-джеї з Франківська, Долини та інших міст.

      Тож вражень з фестивалю привезла багато. Єдине, що потрібно взяти організаторам на замітку, це величезна кількість неповнолітніх в нетверезому стані. Розумію, що за цим не прослідкуєш, але та кількість алкогольних напоїв, яка продавалася, змушує задуматися. Мені здається, такий Фестиваль повинен закликати до здорового способу життя. Адже це “фестиваль для молоді, фестиваль який робить молодь”!!!

Інна Мелешко


Велотуризм, Долинский район, Экстремальный туризм
 5 (Голосов: 3)

Сообщение Inna M от Вт фев 09, 2010 | Просмотры 697