Вітаємо, Alexa [Bot]
Дивіться також

Манява

Манява - село в Богородчанському районі Івано-Франківської області, край в якому є місця які неодмінно варто відвідати. Це,  Манявський водоспад, Манявський скит, а також Блаженний камінь.

Отож, приїхавши в Маняву в першу чергу ми зразу пішли до водоспаду, ішли ми попри  річку Манявку,  це було дивовижне видовище, коли ми побачили Манявський водоспад, він спадав з скелястих схилів, утворюючи невелике озерце. Я вперше побачила водоспад і сподіваюсь не останній раз. Висота падіння води становила біля 20 м. Зробивши фотографії, хоча вода є дуже холодна, дехто вирішив скупнутись, оскільки існує легенда, що ця вода омолоджує тих, хто тут скупається. Підніматись на верх, було дуже страшно від великої висоти, але краса була дивовижною, там ми побачили хороше місце де можна було перепочити і поїсти. Після цього ми попрямували до Манявського скита, і потрапили в святе місце молитви, в прекрасний православний чоловічий монастир, відчуття були надзвичайними, емоції переповнювали мене, настільки було  духовне середовище, територія заповнена повною гармонією, свіжим повітрям, оздоровленим кліматом, що вийшовши звідти зразу хотілося повернутись назад.

Щоб потрапити до Блаженного  каменя ми дійшли через річку до мостика і піднімалися по сходах уверх. Під цей камінь люди, які приїжджають сюди, кладуть ікони, а також моляться, Блаженний камінь мені дещо нагадує печеру, вода, яка назбирується в середині печери, використовується монахами для оздоровлення хворих.

Нажаль, але наша подорож повинна була завершуватись, проте я вирішила, що повернусь сюди обовязково ще не один раз,  відпочинок був цікавим і різноманітним, я була в захваті, мої емоції просто переповнювали мене, а в серці все ж таки залишилися тільки  приємні спогади, які я ніколи не зможу забути.


Манява (с), Богородчанський район
 0 (Голосів: 0)

Повідомлення Людок від Суб травня 19, 2012 | Перегляди 669