Вітаємо, Alexa [Bot]

Косів

 Коли згадуємо про гуцулів, їх побут, традиції, культуру, одразу пригадуємо про Косів. Для багатьох людей саме це місто і є центром гуцульщини. Якщо виникає бажання познайомитись з традиціями та побутом гуцулів, зрозуміти їх характери та спосіб життя, Косів є саме тим місцем, куди слід мандрувати.

Як і у багатьох інших куточках нашої країни, основним багатством Косівщини є природа. Гірська місцевість, зелень лісів, чистота повітря сприяє відпочинку та відновленню сил і вабить людей, що цінують красу природи та вміють її берегти.

У місті та околицях є готельні комплекси та ресторани, що пропонують комфортний відпочинок та розваги. Також до послуг туристів є найкращі бази відпочинку та санаторії.

Завдяки природним умовам активно розвивається зелений туризм і багато приватних садиб запрошують усіх бажаючиш гарно відпочити.

Місто є справжньою знахідкою для туристичних груп. Тут можна відвідати музеї, де представлені виставки робіт народних майстрів. Декоративно – ужиткове мистецтво має вікову традицію. У Косові та районі проживають родини гуцулів, у яких традиції цього виду мистецтва передаються з покоління в покоління.Відомим далеко за межами району є Косівських сувенірний ринок, де можна придбати будь- який сувенір безпосередньо у народних майстрів.

О.М.


Косівський район, Косів
 0 (Голосів: 0)

Повідомлення Olga_M від Сер січня 20, 2010 | Перегляди 470