Приветствуем, Alexa [Bot]

Штрудель. Кава. Моцарт. Екскурсійний ткр до Австрії та Угорщини. 3 дні у Відні!!!

 

Івано-Франківськ - Мішкольц-Тапольце - Будапешт – Сентендре - Відень – Івано-Франківськ

 

День перший, 29.04 п'ятниця



Виїзд з Івано-Франківська від готелю «Надія» комфортабельним автобусом в Угорщину.

День другий, 30.04 субота



Приїзд у Мішкольц-Тапольце - відвідання унікальної в Європі природної печерної купальні. В особливу насолоду перетворюють купання світлові ефекти, підземна річка, «перлинна ванна», де кожен може насолодитись печерним водоспадом та розслабитись в гарячих басейнах. Не забудьте рушники та купальні костюми!

Переїзд в Будапешт. Екскурсія по місту: площа Героїв, казковий замок Вайдахуняд, розкішний проспект Андраші, базиліка Св. Іштвана та найкрасивіший у світі Парламент, унікальний готичний храм Матяша, в якому вінчались угорські королі, тераси Рибацького бастіону, Королівський палац! Немає нічого величнішого за Будапешт!

Поселення в готелі *** в Будапешті.

День третій, 01.05 неділя



Сніданок – шведський стіл. Виселення з готелю.

Екскурсія в Сентендре – чудове, затишне містечко, де можна зануритись в атмосферу старовинних звивистих вулиць, маленьких церков, музеїв і сувенірних крамничок. Саме тут варто спробувати справжні марципани і провести незабутні хвилини у солодкому світі казки!

Переїзд у Відень. Екскурсія «Відень – розкіш і шарм Європи». Просторе місто, де відчувається дух імперії, затишний історичний центр, сади і парки, витончена архітектура. Пішохідна екскурсія по місту: собор св. Штефана, Віденська опера, площа Марії Терезії, Парламент у стилі античної елліністики, фонтан Афіни Паллади.

Поселення в готель*** у Відні.

День четвертий, 02.05 понеділок



Сніданок – шведський стіл.

Вільний день у Відні. Є можливість відвідати на вибір:

- міський парк «Пратер» з величезною кількістю атракціонів (від 5 євро за атракціон)

- один з найкращих музеїв - всесвітньо відома «Альбертіна» (9 євро)

- музей Сісі в Хофбурзі, присвячений одній з найкрасивіших жінок свого часу баварській принцесі австрійській імператриці Єлизаветі, яку при дворі називали Сісі (10 €)

- міський парк Відня, в якому знаходиться лідер за кількістю зроблених фотографій – позолочений пам’ятник «королю вальсів» - Йогану Штраусу

- а для шопінгу пропонуємо відвідати найдовшу вулицю Відня - Марія-Хільфер-штрассе, де на вас чекає все - від супермаркетів і шикарних магазинів до витончених бутіків для любителів мистецтва і краси.

День п'ятий, 03.05 вівторок



Сніданок – шведський стіл. Виселення з готелю.

Відвідання палацу Шонбрун – літньої резиденції династії Габсбургів. Подібно Петергофу і Версалю, це – ансамбль, об’єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось уже дійсно — кайзерівський розмах: Шонбрун по площі приблизно рівний всьому "внутрішньому місту"! Справжньою окрасою цього барочного комплексу став прекрасний парк, Пальмовий будиночок, павільйон Глоріетта і зоосад, визнаний найбільшим в Європі!

Повернення до України.

День шостий, 04.05 середа



Прибуття до Івано-Франківська орієнтовно о 6 год. ранку.

 

Вартість: 250 євро (діти до 12р. - 230 євро)

Туристична фірма «Надія»

вул. Незалежності, 40 (готель «Надія»), м. Івано-Франківськ

(0342) 727040, 727042, (050) 4340958

пл. Ринок, 1 (ТЦ «Галерея «Н»), м. Івано-Франківськ

(0342) 72 45 62


e-mail: tour@
nadia.if.ua

Туристична фірма Надія

Готель Надія 


Надия (отель), Экскурсии
 5 (Голосов: 1)

Сообщение nadia от Чт мар 10, 2011 | Просмотры 1496