Вітаємо, Alexa [Bot]

Дитячий екологічний фестиваль

з 19 до 29 серпня 2010 року

буде проведено

"І Міжнародний дитячий екологічний фестиваль "Лімниця-2010"

Екологічний фестиваль проходитиме на базі оздоровчого комплексу "Лімниця" (на околиці села Вістова Калуського району Івано-Франківської області).

Учасниками фестивалю стануть діти шкіл міста Івано-Франківська та їх закордонні партнери з Польщі (м. Варшава, м. Ополє, м. Кшанув, м. Свідниця, м. Бродніца, Новосольський Повіт) та Литви (м. Вільнюс, м. Тракай).

Метою "І Міжнародного дитячого екологічного фестивалю "Лімниця-2010" є зближення українських дітей та дітей з країн Європейського Союзу на основі вирішення спільних екологічних проблем, вдосконалення методики екологічного виховання дітей, ознайомлення учасників фестивалю з флорою і фауною Карпат, туристичними маршрутами, народними ремеслами та українськими звичаями.

До організації і проведення основних заходів фестивалю будуть залучені майстри декоративно-ужиткового мистецтва, фахівці-екологи, представники туристичних фірм, закладів культури та спорту. Учасники фестивалю візьмуть участь у святкуванні Дня Незалежності України.

"І Міжнародний дитячий екологічний фестиваль "Лімниця-2010" буде першим дитячим міжнародним фестивалем в нашому регіоні.

Джерело: сайт Курсор


Фестивалі
 0 (Голосів: 0)

Повідомлення VitaK від Вів липня 13, 2010 | Перегляди 1021