Вітаємо, Alexa [Bot]

«Дні кар’єри 2010»

Соціальний проект «Дні кар’єри» проводиться організацією «AIESEC» у Івано-Франківську уже восьмий раз.

Мета проекту – дати шанс студентам III-V курсів вузів нашого містата випускникам отримати привабливі та реальні пропозиції для роботи, а також надати можливість місцевим компаніям набрати на роботу молодих та ініціативних фахівців. Участь у «Днях кар’єри» безкоштовна для всіх студентів.

Захід відбуватиметься у середу, 28 квітня, з 11 до 17 години в приміщенні готелю «Надія».

Цього року в проекті беруть участь: «Eleks», «Тайко Електронікс», «SAVservice» та «Softjourn», «Люм'єр». Окрім презентацій вакансій та презентацій компаній, протягом дня представники івано-франківських організацій та компаній проводитимуть для студентів та випускників навчальні тренінги на теми: «Як успішно пройти співбесіду?», «Як започаткувати власний бізнес» тощо. У ролі тренерів виступатимуть Громадський центр «Ділові ініціативи», Українсько-канадський бізнес-центр «SBEDIF», «Ідея», Молодіжний центр праці і тренінгова компанія «Майстерня з навчання персоналу».

Джерело: сайт Наше місто Івано-Франківськ


Надія (готель), Проекти і заходи
 0 (Голосів: 0)

Повідомлення VitaK від Пон квітня 26, 2010 | Перегляди 304

День кар'єри
за словами організаторів:- "Захід не був настільки популярний, якщо порівнювати з минулими роками, вперше була така мала зацікавленість і відвідуваність "Дня кар'єри"
Додано VitaK від  Чет квітня 29, 2010