Приветствуем, Alexa [Bot]

Бухтівецький водоспад

На р. Бухтовець, неподалік присілку с. Пасічної - с. Букове (по-місцевому - с. Бухтівець) Перший — маленький — розташований зразу за мостом через Бистрицю-Надвірнянську в с. Пасічна при усті однойменного потоку. Наступні два розташовані майже поруч — 6,5 км від устя потоку в Бистриці або 90 хв пішки без вантажу хорошою ґрунтовою дорогою, 50 м один від одного, в мальовничому каньоні.

На даний час висота Бухтівецького водоспаду сягає 12 м.

Водопады
 5 (Голосов: 1)

Сообщение admin от Пт апр 23, 2010 | Просмотры 538

Надзвичайно красиві водоспади!
Надзвичайно красиві водоспади! Дуже різні і дуже близько один від одного.
Підхід до верхів'я одного із водоспадів наразі є добре облаштований - дерев'яні східці із перилами та невеликим оглядовим майданчиком на другий водоспад.
Щоб дістатися 'підніжжя' водоспадів, треба буде, спустившись крутою стежкою, перейти вбрід не глибоку та не широку річку. Проте побачене видовище того варте!
Поблизу спуску до річки є облаштовані альтанки та мангал, тож по завершенню огляду тут-таки можна перепочити та підсмажити шашлички/ковбаски/овочі (кому що до вподоби).

Дістатися до водоспадів досить просто і власним, і громадським транспортом. З Надвірної маршрутки до с.Пасічна (зупинка якраз навпроти повороту на водоспади) ходять регулярно - кожні 1,5 години - починаючи з 6 ранку та до 9 вечора.
Добавлено nadiya.artemyeva от Вт май 11, 2010