Вітаємо, Alexa [Bot]

Зелене кільце Карпат

Карпати для жителів Прикарпаття і Закарпаття це щось своє, близьке і рідне - це місце куди можна поїхати на вихідні прихопивши хіба що хороший настрій і бажання відпочити від міської буденності, і кожна подорож буде особлива і нічим не схожа на попередню. Чисте повітря, шум стрімкого потічка, смачнюща джерельна водичка і звісно схід і захід сонця. Якщо Ви ще не бачили ранкового чи вечірнього сонечка в горах, у будь-яку пору року, не зволікайте, неймовірна палітра кольорів і зачарування Вам гарантовані.

Проте, якось так повелось думати, що в горах на весні і восени немає куди піти, що побачити, все сіре і геть не туристичнопривабливе. Рятувати міжсезонний карпатський туризм взялись представники головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій.

Передбачається відкриття нового маршруту "Зелене кільце Карпат" що включатиме в себе: Івано-ФранківськДелятинЯремчеТатарівВорохтуВерховинуКосівКоломиюс. Княждвір.

Перш за все метою є поєднати відпочинок на природі, культуру та історію регіону, смачну місцеву кухню і сучасний комфорт.

Учасниками проекту є власники приватних садиб, які крім комфортабельних готельних номерів, пропонують багато цікавих екстрім-розваг: джипінг, рафтінг, квадроцикли, кінні прогулянки.

Карпатський край багатий на свої звичаї та обряди, а люди привітні і завжди раді гостям, пригостять стравами, назви яких за першим разом і не запам'ятаєш, напоють медовухою, що легко п'ється та після якої важко йдеться.

Кожне місто чи містечко з "Зеленого кільця Карпат" має чим здивувати і захопити увагу відвідувачів. Гуцульщина - справжня скарбниця переказів і легенд, сюди не їдуть за архітектурою, а задля духовного збагачення і екологічного відпочинку.

V-a


Активний відпочинок, Карпати, Зелений туризм, Відпочинковий комплекс
 5 (Голосів: 3)

Повідомлення VitaK від Пон листопада 08, 2010 | Перегляди 1817