Вітаємо, Alexa [Bot]

Кафе "Viva Italia"

Нещодавно я з друзями відпочивав в цій затишній піцерії ("Viva Italia"). Останім часом вона мені дуже подобається своїм затишком і приємним обслуговуванням. Також тут дуже смачна кухня і звісно піца, яка готується по секретному рецепту.

Тут завжди Вас зустрінуть з посмішкою і допоможуть вибрати столик саме для Вас і вашої компанії.

 

В цьому закладі дуже смачна кухня: піца, паста, салати і десерти. Всі страви дуже смачні і апетитні. Також вражає вибір вина і інших напоїв.

Інтер'єр закладу буде по душі кожному, тут і італійська тематика, і різні букети та квіти, і великий акваріум з рибками.

 

 

 

Приємного відпочинку і смачної піци!

Сайт піцерії "Viva Italia"

Адреса: м. Івано-Франківськ

вул. Вовчинецька, 26

Телефон для замовлення столиків: (0342) 71 11 11


Кафе
 5 (Голосів: 3)

Повідомлення Jen777 від Нед березня 20, 2011 | Перегляди 8250

Рекомендую резервувати столик
Перед тим, як піти до цього закладу, рекомендую зарезервувати столик. Деколи там дуже багато відвідувачів.

А ще в цій піцерії крім "ням-ням" піци, є такі смачненьки десерти!!
Додано EaterIF від  Пон березня 21, 2011
Смачна піца і порівняно демократичні ціни.
Додано O__K від  Сер квітня 13, 2011
піцца кончена і піццер тоже
Додано jenia від  П'ят серпня 05, 2011
Погана робота персоналу, оцінка 0
Зібрались з друзями відпочити в цьому закладі. Пролистали в неті інфу, фото- підходить, але ніхто не думав про роботу обслуговуюючого персоналу. Попередньо задзвонили (ще зранку), замовили столик на вечір. Прийшовши на місце, адміністратор пройшла попри нас не спитавши нічого. За 5-7 хв добулися до замовленого столика. За 25 хв очікування до нас не прийшов взяти замовлення офіціант. Адміністратор при цьому знаходилась в залі біля барної стійки. Нам нічого не залишалось як подзвонити адміністратору на мобільний, щоб нас обслужили. Піццу правда, принесли смачну і швидко. Але свято було зіпсоване таким обслуговуванням. Не думаю, що з таким обслуговуванням ми захочемо ще раз сюди піти відпочити.
Додано marta rapaport від  П'ят січня 13, 2012
Ніколи не залишаю коментарі,це перший раз!Не полінувалась довго і нудно реєструвалась щоб написати своє "фе" про цей заклад!!!!!До Італії вам як свині до неба!!!!!В цьому закладі я вже третій раз і кожен раз гірший за попередній!Але останній найгірший!!!!Через годину після з їджених страв мені стало погано і я ледве встигла до туалету,не буду вдаватись в подробиці що я там робила але побувала там 4 рази!Виявилось що до мене там вже побувала моя співробітниця (ми святкували ДН). І це все було б нічого.......якби я не годувала грудьми((( Потім довелось залишити гроші в аптеці після того викинути 100 грн на суміш,потім зцідити молоко (причому ще 1 раз вночі).....Одним словом,перш ніж туди йти добре подумайте чи воно того варте!!!!!!!Великий нуль 00000000!!!!!!Жах!і т д і т п
Додано ira від  Вів січня 22, 2013
Повне розчарування
Час від часу відвідую цей заклад з дитиною по причині -ресторан знаходиться біля дому і в них смачна піцца.І кожен раз одне й теж саме....Офіціанти ходять один по при одного ігноруючи нас хвилин 25(причому на весь ресторан 3 клієнта включаючи нас).А адміністратор взагалі невідомо для чого там.Ми сидимо в 2-х метрах від неї.Крім того що подала меню повний ігнор.Це постійно...На місці власника я би позвільняла і офіціантів і адніністраторів...Обслуговування все псує...Це ЖАХ!!!!!!!Гіршого ослуговування у місці не бачила...
Додано IRYSKA від  Сер лютого 06, 2013