Вітаємо, Alexa [Bot]

Вілла Єлена

Подорожі – активна і невимушена форма спілкування між людьми. Пропонуємо Вам ближче познайомитися зі звичаями, побутом, культурою нашої країни. Якщо Ви віддаєте перевагу активному відпочинку або  хочете усамітнитися з Природою Карпат, раді представити наш Готель «Вілла Єлена», розташований в самому центрі гірськолижного курорту Буковель в с.Поляниця. Високий рівень сервісу, і такіж низькі ціни приємно здивують Вас. Краса Карпатських гір не залишить байдужими, а безліч зимових видів відпочинку не дасть занудьгувати.
Готельний комплекс «Вілла Єлена» пропонує 32 комфортабельних номера і дружній індивідуальний сервіс, який концентрує свою увагу на самих дрібних деталях і задовільняє будь-якого клієнта.
Готель Вілла Єлена об'єднує в собі затишок, безпеку, вишуканий смак і привітну атмосферу.
Всі номери мають телевізори (супутникове телебачення), холодильник, чайник, комфортну душову, Wi-Fi інтернет, цілодобово працює служба прийому.
Гості готелю можуть також користуватися висококваліфікованими послугами паркінгу, що охороняється цілодобово і дозволить повністю насолодитися відпочинком у Карпатах не переживаючи про збереження автомобіля.
В основі стратегії готелю «Вілла Єлена» лежить необхідність забезпечити своїм клієнтам-гостям наявність максимального переліку послуг, якими може скористатися клієнт за період свого перебування в Буковелі, зокрема в ролі гостя готелю.
Під час перебування на відпочинку харчуванням клієнтів опікується ресторан з українською кухнею, розрахований на 60-80 відвідувачей.
село Поляниця
урочище Вишня
Тел.: +38 (067) 219-99-19;  +38 (096) 928-16-64;   +38 (098) 550-10-01

Готелі, Відпочинковий комплекс
 5 (Голосів: 1)

Повідомлення testmy6438 від Сер грудня 07, 2011 | Перегляди 1738