Вітаємо, Alexa [Bot]

Готельно-ресторанний комплекс "Ольга"

Адреса: с. Татарів, Яремчанської міської ради

вул. Незалежності, 659

Телефони: 8 (03434) 3 53 02

+38 (098) 856 12 34, +38 (050) 529 07 24

сайт: Готельно-ресторанний комплекс "Ольга"

Новий туристичний комплекс «ОЛЬГА» побудований у 2008 році на березі гірської річки Прутець, в самому серці Карпат, в шести кілометрах від гірськолижного курорту Буковель.

На території комплексу розташовані два колоритних ресторана з літньою терасою, затишними альтанками та колиба, розрахований на 150 гостей.

В меню ресторану - колиби страви української та європейської кухні, а також страви гуцульської кухні (банош, форель під білими грибами, печеня по гуцульськи та багато інших страв, які повар готує з дотриманням старовинних традицій місцевої кухні).

Ресторани та колиба працюють з 08.00 години та до останнього відвідувача.

У 2009 році на базі готелю «Ольга» для повноцінного відпочинку гостей був побудований SPA центр в якому є: басейн; гідромасажна ванна; російська лазня; турецька парна; масаж; зона відпочинку; кафе.

Готель «Ольга» має 40 номерів. Є номери класу "люкс", "напівлюкс", "стандарт", "економ", а також номери сімейного типу та апартаменти. В кожному номері: санвузол (туалет, душ, фен), телевізор, супутникове телебачення.

Інфраструктура: два ресторани, SPA центр (басейн, сауна, хамам, гідромасажна ванна), російський більярд, екскурсії, інтернет, безкоштовна стоянка, що охороняється.

ВЛІТКУ: прокат квадрациклів (з екскурсоводом - 1200 грн/3год., самостійна екскурсія - 500 грн./ 1 год.), велосипедів (від 70 - 90 грн/день);

ВЗИМКУ: прокат лижного спорядження;

Екскурсії (Є можливість групових та індивідуальних турів, які зможуть познайомити гостей з Карпатами – це і Прикарпаття, і Закарпаття).


Відпочинковий комплекс, Готелі, Ресторани, Яремче
 5 (Голосів: 2)

Повідомлення VitaK від П'ят вересня 24, 2010 | Перегляди 4812

Уровень отеля низкий. Звукоизоляция отсутствует, можно, когда скучно, послушать о чем говорят соседи, не говоря уже о соседях сверху, создавалось впечатление, что этажом выше постоянно переносят мебель. С канализацией тоже проблемы, вентиляции как-будто и нет. В номерах не убирают по несколько дней и самое важное!!! если решите все таки остановится, при въезде проверьте бар по списку, а то при выезде вам предъявят счет за недостающие позиции. Единственный плюс - хорошо отапливаются номера. Но за вдвое меньшую стоимость можно найти номера с лучшими условиями, жалко вот нам никто этого не сказал... Мобильная связь полностью отсутствует.
Додано Ирина від  Чет лютого 24, 2011
На 2+ тянет отель только за счет хорошего отопления
Додано Ирина від  Чет лютого 24, 2011
отель возле самой дороги ночью постоянно мешает шум машын кухня в ресторане не тоже ниже среднего да настораживает как хозяйка разговаривает с рабочими такое впечатление что люди для нее плангтон тут без слова пошо на х.. не обходитса ни разу да если заброниркете номер на пару суток а потом по какимто причинам захотите уехать и раньше деньги вам не вернут даже половину одним слово уровень ниже среднего за такие же деньги есть намного выше уровнем отели
Додано trynoga від  Пон лютого 20, 2012