Вітаємо, Alexa [Bot]

Вежа Ведмежа

Адреса: Львівська обл., Сколівський р-н,

с. Волосянка, урочище Цоцора

Телефони: Бронювання: 38 097 410 5 310

Рецепція: 38 067 47 444 74

E-mail: [email protected]

Сайт: Готельно-відпочинкового комплексу "Вежа Ведмежа"

До послуг гостей: готельно-відпочинковий комплекс «Вежа Ведмежа» розташований в мальовничому куточку української зони Карпат, поблизу відомого гірськолижного курорту Славське. Особливістю розташування готелю є те, що він знаходиться в стороні від головних доріг, оточений гірськими схилами та кришталево-чистою гірською річкою. Схований від стороннього ока, він дарує насолоду тиші і спокою своїм гостям, надає чудову можливість усамітнитися і перебувати наодинці з первозданною природою. Гірський струмок наповнює повітря свіжістю і створює неповторне відчуття єднання з Карпатською природою.

Ресторан „Трапезна”: обідній зал ресторану на 60 місць - справжній витвір мистецтва – вишуканий інтер’єр, різноманітна кухня. Взимку - потріскування багаття у каміні наповнить зал ароматом хвої і додасть тепла відвідувачам, влітку - відчинені двері терас наповнять ресторан прохолодою та пташиним гомоном, тиха музика і мерехтіння запалених на столах свічок – створять приємний вечір.

Бар „Барлога” (на 30 місць): розміщений у цокольному поверсі, заслужено вважається одним із найкомфортніших та затишних місць  готелю. Інтер’єр бару відтворює замкову стилістику готелю і готовий запропонувати своїм гостям: вишукані страви і напої, сигари кращих світових виробників, кальян та карооке–шоу. До послуг гостей – окреме приміщення бару – „Радна” на 12 місць, де можна провести переговори і відсвяткувати сімейне свято.

Конференц – зал: оснащений сучасним обладнанням для проведення семінарів і конференцій, він здатний розмістити 65 відвідувачів. При необхідності конференц-зал може перетворитися у зал для перегляду фільмів (звук - «Dolby Digital»).

Для лижників: готель «Вежа Ведмежа» розташований в 600 метрах від крісельного підйомника готелю «Захар Беркут», який доставить на гору «Високий верх», обладнану також 3-ма бугельними витягами. Прокатний пункт готелю забезпечить гірськолижним спорядженням, а автомобіль готелю безкоштовно доставить безпосередньо до підйомника.

Розваги: Активний відпочинок: катання на гірських лижах (прокат лиж та спорядження);

гірські велосипеди (прокат та рекомендація маршрутів);

пікнік (критий мангал на 60 місць);

російська парна з джакузі та відкритим басейном з підігрівом;

послуги банщика, банщиці; відкритий басейн (7м х 15м);

більярдна кімната; настольний теніс.

Послуги, які надаються за попереднім замовленням: верхова їзда; риболовля; пейнтбол; снігоходи/квадрацикли; екскурсії, як пізнавального, так і розважального характеру.

Середньовічні розваги: участь у лицарському двобої; фотографування в лицарських обладунках та одязі середньовічної доби; стрільба з луків, арбалетів; корпоративна вечірка «Середньовічна карусель» (в середньовічному стилі музика, танці, наряди, кухня); корпоративна вечірка «Лицарське відродження».


Відпочинковий комплекс, Львівщина, Готелі, Ресторани
 5 (Голосів: 2)

Повідомлення VitaK від Сер жовтня 13, 2010 | Перегляди 5713