Вітаємо, Alexa [Bot]

Увага!!! Театр!

Трагікомедія Марії Ладо "Дуже проста історія".

Багато відгуків чула про виставу "Дуже проста історія",

і всі вони закінчувались приблизно одним "к-л-а-с-н-а!",

після перегляду, я з ентузіазмом рекомендую виставу всім тим хто ще її не бачив,

і мій відгук закінчується тим самим: "к-л-а-с-н-а!".

Ця "Дуже проста історія" зовсім з непростих. В сюжеті майстерно переплетена і трагедія, і комедія. Стиль мюзиклу і яскраві костюми тільки підсилюють ключові моменти вистави. Сила слова, думки, відношення людей один до одного, тваринки, які заговорили і переймаються філософськими та буденними проблемами...

Серед персонажів не можна виділити головних і другорядних, бо всі вони важливі, доповнюють одні одних, чим і тримають увагу глядача прикутою до сцени і заставляють співпереживати за долю їхнього героя.

Найталановитіше, не можу щоб не відмітити, була зіграна роль півня, артистом театру  Олексієм Гнатковським. Міміка актора, вигуки, і повадки інтелігентного півня, причарували публіку до його персони, і тим самим забезпечили аудиторію на багато ролей вперед, по залі пішов шепіт: "... а Ви були на "Занадто одруженому таксисті" там він грає, треба піти..."

Театр став модним. Чи це пов'язано з влучним підбором репертуару, оновленням колективу, зміною керівництва, чи люди в нашому місті скучили за мистецтвом слова і міміки, важко сказати, але похід в театр - це уже не щось примусове, а добровільне і охоче відвідування.

V-a


Вистави, Відпочинок вихідного дня, Івано-Франківський облмуздрамтеатр ім. І. Франка, Театри
 5 (Голосів: 3)

Повідомлення VitaK від Вів листопада 23, 2010 | Перегляди 3479

!!!
Ця вистава приносить море позитивних вражень, а "освідчений" Півень додасть усім ще надцять років життя, оскільки без посмішки і сміху неможливо спостерігати за грою актора. Співчутлива, добра Зірка теж не може залишити байдужим. Неперевершене поєднання гри акторів та сюжету. Раджу відвідати усім!!!
Додано O__K від  Чет листопада 25, 2010
кльова!!!
насміялась від душі :) варто подивитись!!
Додано vesnianka від  Чет грудня 09, 2010
Дякую за отримане задоволення від вистави) Гра акторів неперевершена, не залишить байдужим нікого. Рекомендую усім, хто ще не встиг відвідати виставу не відкладати.
Додано NataLee від  Пон січня 30, 2012
бомбезна вистава, свинка, півник, коти... але, повчально. обов'язково буду рекомендувати своїм друзям.
Додано gnativai від  Чет лютого 02, 2012
Дуже цікава і захоплююча вистава з колоритними персонажами ( особливо півень - його кожна поява на сцені в другому акті зразу викликала посмішку =)
Додано Roman від  Чет квітня 12, 2012