Вітаємо, Alexa [Bot]

Softjourn на о. Синевирі

Активний відпочинок завше залишає після себе приємну згадку, масу кумедних фотографій і посмішку при перегляді. Цим ми керувались обираючи минулого року сплав Дністровським каньйоном для святкування чотириріччя фірми.

Цього року нам п'ять і ми вирішили не зраджувати традиціям і активненько, щоб було не менш незабутньо як веслування, від Вишківського перевалу прочимчикувати до о. Синевир.

Йшли пішки 13-ти кілометровим прогулянковим маршрутом. Без важких наплічників, з бутербродами, фотіком, і як виявилось, з болотом  під супровід мрякотливого дощика.

31 різнокольорових (в дощовиках) софтджорнівчан вирушили гірською кам'янисто-болотяною дорогою в пошуках найбільшого Карпатського озера.

Горами, долинами, лісами і полянами, йшли-йшли, блудили, знаходились, мили ноги в холодних потічках, прогнозували погоду, фотографувались на пеньочках на фоні казкових гірських краєвидів і паруючих гір, знимкували синіх слимачків і родину мухоморчиків, вигадували історії про лісових звірів і йшли все ближче і ближче до мети.

Озеро зустріло бульбашками по воді, окультуреними доріжками довкола, затуманеним горизонтом і багатолюдним натовпом туристів.

А потім була вечеря, тости, конкурси, дискотека, шашлик, машмелоус, і пісні під гітару до ранку...

Гарно було. Свято вдалось, правда ж?!!!


Активний відпочинок, Озера, Закарпаття
 5 (Голосів: 6)

Повідомлення VitaK від Чет липня 29, 2010 | Перегляди 1266

Свято вдалось :)))
Довгий шлях до мети зараз здається не таким вже і довгим :))) А приємні спогади будуть ще довго крутиться в нашому колі.
Додано Lyuba від  Чет липня 29, 2010
"Эта пять"
І дійсно, 5 років.. це так мало, а нас так вже багато, ми всі такі вже досвідчені, тепер тіки працювати працювати і працювати. І не забувати відпочивати. Фотки, кава, їда, шашлики, пиво, вино, горілка, всяке таке.. і саме головне гарний екстримальний святковий настрій. Гарно було і гарно ще буде, і буде ще краще, і буде і буде :)
Додано a.lundiak від  Чет липня 29, 2010
Емоцій справді було багато і різних - спочатку болото і машини, які возили ліс, потім - красивезні краєвиди, багато багато смачнющих чорничок, гірські стежинки, маленька карпатська гадючка, яка швиденько тікала у високу траву, синенькі мітки на деревах, грибочки - білі, сироїжки, а найбільше мухомори, Віта, Наталя, Надійка, два Андрії і Катя, і ще Віталік і Христя з якими випадково зустрілись у лісі (ото було весело, коли ми намагались вияснити хто ж таки заблудився і куди далі !!!!), вказівничок, де було написано, що нам ще 20 хв іти (а насправді ішли ми набагато довше), довга довга стежка, яка серпантином спускається до самого озера, і справжнє щастя, коли ми таки дійшли до Синевиру. І ще мені ця поїздка запамяталась рекордною кількістю шашлика, який ми жарили до 5 ранку і поседеньками з піснями і вином!!!!
Додано Olga_M від  Чет липня 29, 2010
все як треба!
спершу втома, а потім боліла нозя, а потім і те і інше забулося, бо ж був DJ Voviiiich)))
дяку!!!)
Додано Nadiya від  П'ят липня 30, 2010