Вітаємо, Alexa [Bot]

Ресторан "Надія"

Ресторани "Надія" - це ідеальне місце для святкування весіль, днів народжень, корпоративних вечірок, випускних вечорів, романтичних побачень, Нового Року, Різдвяних свят, дитячих веселощів та проведення інших урочистостей.
 
Наші кухарі - справжні майстри гастрономії, які гостинно почастують Вас фірмовими стравами. Аромо-кухня фірми “Надія” дозволить Вам насолодитись новими відчуттями гармонії смаку. Нашими родзинками є Гарбузовий та Ягідний сезони.
Професіоналізм кухарів та офіціантів, висока якість страв, комфорт та розкішне оформлення залів, талановиті музиканти – усе для Вас!
Завітайте до нас і переконайтесь, що "Надія" - вища якість!!!


До Ваших послуг найкращі зали Івано-Франківська:
ресторан "Надія", зал Національний (до 300 місць)
ресторан "Надія", зал Європейський (до 100 місць)
ресторан "Надія", Банкетний зал (до 40 місць)


Для всіх клієнтів ресторану  - безкоштовний Wi Fi.


УВАГА!!! Щомісяця в залі «Національний» ресторану «Надія» проводяться тематичні вечірки. Запрошуємо всіх на шоу. Також приймаємо замовлення на проведення свят.


Адреса ресторанів:
м.Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 40
тел. 0342-72-14-53, 0342-72-14-54, 050-434-09-87

Ресторани, Надія (готель)
 3 (Голосів: 2)

Повідомлення nadia від Сер травня 25, 2011 | Перегляди 3650

класні вечірки
була кілька разів на вечірках в Надії. дуже класно, кухня смачна, розважальна програма цікава, весело, якось навіть виграла приз у конкурсі. крім того, маю колекцію фото з тих вечірок, зручно - фотоапарат не треба таскати. люкс
Додано Люда від  Сер березня 07, 2012
навіть і не думала, що гарно все там так (святкувала день народження)! і атмосфера, і страви, і музика=) дуже весело провели час! дякую=)
Додано Оля від  Сер березня 28, 2012