Вітаємо, Alexa [Bot]

Ресторан-готель "Край неба"

40-й кілометр шосе Івано-Франківськ-Коломия

Ресторан, Готель

тел: 8 (0342) 57-00-00

Кінний клуб

Парк квадроциклів

Сауна

Дитячі розваги

 

сайт ресторану-готелю "Край неба"


Ресторани, Готелі
 5 (Голосів: 1)

Повідомлення VitaK від Вів квітня 27, 2010 | Перегляди 5651

про коників
Конюшня в «Край Неба» прекрасна. За розповідями дівчат, що там працюють у ній є близько 30 коней. Усі доглянуті і різноманітних мастей. Кататися сюди приїжджає дуже багато людей. Приїжджають навіть групами. Коштує це в межах 50 гривень за годину.
Думаю вартує того.
Перше враження, коли заходиш в конюшню просто супер. Відчуваєш себе як у фільмі. Працівники готують коней до роботи, чистять їх і сідлають. Переважно працюють кобили, так як кінь норовистіший, а катаються в переважній більшості новачки. Катались ми в лісі, на досить не великій території…і я б сказала досить не довго (1 годину), але цього вистачило, щоб наступні три дні я не могла забути про таку пригоду, м’язи нагадували про це з кожним моїм рухом 
Коні дуже благородні тварини, поєднують в собі силу, красу, грацію….це все не може залишити байдужим, тому я вважаю, що таке потрібно попробувати)))) а колись…а колись хто зна….можливо заведете свою власну конюшню, чи принаймі придбаєте свого власного скакуна і братимете участь у світових змаганнях)))))
Додано Nadiya від  Сер липня 21, 2010