Вітаємо, Alexa [Bot]

Івано-Франківськ Ресторан BRUNNEN

Завітайте у новий ресторан BRUNNEN (Івано-Франківськ)

Івано-Франківськ Бруннен Стейк зал

В новому ресторані «Brunnen» в центрі Івано-Франківська, вас завжди радісно зустрінуть і з задоволенням нагодують. Тут комфортно і престижно, і в той же час демократично і по-домашньому затишно.

В «Brunnen» Вас завжди чекає свіже бочкове пиво (Guinness, Staropramen, Warsteiner, Leffe, Stella, Hoegaarden). Відвідавши нас Ви отримаєте добрий настрій та приємні спогади про Прикарпаття, Івано-Франківськ, Буковель. Скоштуйте наші традиційні страви (гуляш, пивні крильця, дерун «Циганська радість», фірмове печене м’ясо, баранина, ковбаски гриль, банош, кров’янка, вареники, власні соління).

Івано-Франківськ Бруннен Пивний зал

Доповнити смак улюблених страв Прикарпаття допоможе достойний вибір алкогольних напоїв.

Як Ви вже зрозуміли, ресторан BRUNNEN спеціалізується на пиві, вині і м'ясних стравах. І не просто на м'ясних стравах, а на соковитих, ароматних стейках. Приготувати справжній, правильний стейк насправді дуже складно. Прискіпливі гурмани вловлюють найменші недоліки, які часом формуються задовго до потрапляння продукту на кухню ресторану. Тим не менш, стейк-хаус BRUNNEN справляється зі своєю місією і вважається одним з кращих закладів міста.

Гарним доповненням до хорошого стейку послужить келих вина. Стейк без вина це не те щоб гроші на вітер, але з нимви відкриєте цілу скарбничку  незабутніх гурманських вражень.

Раді Вас бачити в нашому клубі за кухлем пива чи склянкою фрешу, на обіді чи за вечерею, в будні та свята, – ми працюємо для друзів та гостей нашого міста.

Адреса: м. Івано-Франківск

вул. Південний бульвар 24 "Б"

Телефон: 525-111 або 525-080


Ресторани
 0 (Голосів: 0)

Повідомлення brunnen від П'ят лютого 15, 2013 | Перегляди 164