Вітаємо, Alexa [Bot]

Ресторан "Аркан"

Якщо Ви бажаєте відпочити в затишній атмосфері, куштуючи вишукані страви, дегустуючи ароматні вина - Вам неодмінно потрібно завітати до ресторану "Аркан"!

Тут зупиняється час - суєта міста, та пил доріг залишається за межами ресторану.

Уважний сервіс, жива музика яка розливається по залу, а страви власного приготуваня створені для того щоб підкорити глибинні відчутя. Потрапляючи в середину ресторану Ви неначе переноситесь в минуле. Саме в ресторані "Аркан" Ви почуваєте себе затишно, і розумієш що справжність немає ціни.

Взявши з собою в ресторан свою сімю, рідних, друзів, Ви не пожалкуєте - затишна і релаксуюча обстановка допоможе забути всі чвари та запилені вулиці і нудьгу бетону,  Ви зможете безтурботно відпочити. А у теплу пору року Ви матимете змогу відпочивати і розважатися на літньому майданчику і насолоджуватися красою річки, адже ресторан розміщений на березі річки Бистриця Надвірнянська (правий берег), вул. Тисменицька, 249а, природа і тиша на березі річки, де зайвий шум не буде відволікати Вас і на деякий час допоможе Вам забути буденність.

В ресторані відтворено смачні традиції Галичини. Всі страви приготовлені з любовю та на вищому рівні, навіть вишуканий гурман може знайти в меню щось цікаве для себе. А багата вина карта зачарує Вас своїм асортиментом.

Телефон ресторану "Аркан": +38 (0342) 77-87-47


Ресторани
 5 (Голосів: 2)

Повідомлення Христічка від Вів лютого 28, 2012 | Перегляди 1988