Вітаємо, Alexa [Bot]

Писаний камінь - 2011

Відкрито ще один сезон………… сезон прогулянок, туристичних походів – 03.04.11.
Шлях наш пролягав у Косівський район, Бурковецький перевал, скеля «Писаний камінь». Довжина прогулянки приблизно 7 кілометрів, перепад висот 400 метрів – от такий «лайт» варіант.
Прибули на місце в районі 9 години ранку, рушили………………… і тут ………. все знову як перший раз – серце забилось частіше;-)…………….
……….чисте як сльоза повітря, туман з п’ятдесяти метровою видимістю, колектив з 24 чоловік, наплічник на звичному місці, хороші співрозмовники, весела атмосфера – це тільки те перше що кинулось в очі. Та ось почало пробиватись сонечко і ми потихенько, потихенько виходимо з туману і починаємо оглядати краєвиди. А природа ніби спеціально робила це дозовано – то там полонинка, то хатинка, то смерека……….. о і вже нема. Та все ж туман відступив перед силою небесного світила………….. потепліло як у повітрі, так і на серці,…………. гори – це раз спробував і тобі завше буде мало……….. мало побачити це раз, скільки б ти раз не бачив у сонце вони одні, у зливу інші, а вночі ще інакше………………..
Прибули на місце……… перекусили………… наробили чималеньку кількість світлин, знайшли майже всі рисунки, які зазначені на буклеті, який нам показав Мойсишин В.М. – павука, рибу, чашу, хрест.
І стали готуватись до обіду ……………… дрова, мангал, шашлик, овочі, веселі жарти, знову світлини, ………………… вийшло повне єднання з природою………….. день пролетів на раз і ось пора збиратись, і тут долинув шум ………….. у гості до «Писаного каменя» завітали мотоциклісти – маршрут позначений на картах, як для подорожей на велосипедах.

Зібравши після себе сміття, спаливши його, рушили у зворотній шлях……… а день хилився до завершення………….


Скелі, Косівський район, Писаний Камінь
 5 (Голосів: 2)

Повідомлення yatsyshyn від Чет квітня 14, 2011 | Перегляди 436