Вітаємо, Alexa [Bot]

Потоцький Паб

Я отримала величезне задоволення, двічі у лютому відвідавши нещодавно відкритий Потоцький Паб.

Він розміщується у підвальному приміщенні будівлі, що знаходиться навпроти центрального ринку. Інтер’єр затемнений, проте оформлення просто чудове. Є декілька вікон, що впускають світло.

Кожного разу відвідуючи цей заклад, я не бачила там багато людей – тільки один чи два столики було зайнято. Але можливо це зумовлено тим, що це місце ще досить нове. Першого разу зайшовши сюди, я уважно вивчила меню. Було дивно знайти там гамбургер з картоплею фрі, а також чізбургер з картоплею фрі. Це мене так здивувало, що прийшлося кликати офіціанта і питати його, чи дійсно це був справжній гамбургер, чи це було щось інше. Після того, як мене запевнили, що це буде саме те, на що я очікувала, я замовила чізбургер із картоплею фрі. Звичайно, у Івано-Франківську є багато місць, де можна скоштувати гамбургер із картоплею фрі, але це переважно фаст-фуди. Коли принесли замовлену їжу, я була дуже задоволена тим, що вона виглядала саме так, як це буває у пабах США, а може навіть і краще, оскільки чізбургер був поданий на підсмаженій булочці з кунжутом. Однозначно це не типова для Франківська їжа (хоча можливо я просто ще не відвідала достатню кількість місць у Франківську). Єдиним недоліком у цьому всьому була картопля фрі. Не дивлячись на те, що виглядала вона так, як я і хотіла, шматки картоплі були трохи жирними. У всьому іншому їжа була чудова. Хоча це не зовсім те, що можна і хочеться вживати часто, але якщо ви бажаєте гамбургер із картоплею фрі, то це саме воно!!

Наступного разу я скоштувала борщ та салат, які були також дуже смачними. Тож якщо ви не налаштовані на гамбургери, то знайдуться в меню і інші страви. Загалом це дуже затишне місце, яке вдало підходить для того, щоб зібратися з друзями на ланч чи після роботи!

Адреса: м. Івано-Франківськ,

вул. Дністровська 22а

телефон: +38 (0342) 72-45-23

Графік роботи:

пн.-пт. 10:00 - 23:30

сб.-нд. 10:00 - 23:00


Паб
 5 (Голосів: 2)

Повідомлення emmygengler від Сер березня 28, 2012 | Перегляди 1474