Вітаємо, Alexa [Bot]

Паб 5ниця

Пару тижнів тому, буквально в самому центрі міста, на одній з центральних і довгих вулиць міста відкрився новий Паб "5ниця", що читається двояко. Офіційна назва - П'ятниця.

Вхід в паб облашнований у вигляді Лондонскої телефонної будки яка стоїть біля звичайного дому на вулиці Крива, що знаходиться біля вулиці Мазепи.

Заходячи в цю будку ви переноситесь в Англію, з старими вуличними годинниками і ліхтарями. 

Проходячи далі Ви потрапляєте в головний зал в якому може розміститись велика компанія друзів для перегляду футбольних матчів, які транслюються в цьому закладі постійно (на це він і паб).

Інтер'єр пабу продуманий не погано але без надлишкових прикрас. Цегляні стіни і невеличкі полички з старими телефонами. Атмосфера пабу дуже весела і шумна. І з кожним бокалом пива, настрій тільки піднімається і ти сам починаєш бути частинкою загального гуляння.

Також в 5ниці є зал для некурців, в якому є декілька великих столів за якими може поміститися гучна компанія і відсвяткувати перемогу улюбленої команди або іншої, не менш значної, події.

На деяких стінах зображені відомі місця Лондона, що додає більш англійського колориту.

Старовинні лампи прикрашають стінки закладу і випромінюють тепле світло.

Заклад дуже привабливий і душевний, тут завди можна зустріти цікавих і веселих людей. Для поціновувачів пива тут розливають пиво власного виробництва декількох сортів, а також постіно є кегове пиво іноземного виробництва. Кухня смачна і може побалувати навіть гурманів.

Веселого вечора і смачного пива! 


Паб
 4.67 (Голосів: 3)

Повідомлення Jen777 від Чет березня 10, 2011 | Перегляди 5036

Про
паб класний, конкурент '10ки'. Здається є вайфай, що немаловажно, судячи по кількості ноут/нетбуків, які там обідали:)
Додано Olga Bandura від  П'ят березня 11, 2011
щоб стати конкурентом Десятки, він має протриматися пару років..Плюс кегове пиво+ смачна їжа + ліберальні ціни
Додано maky від  П'ят березня 11, 2011
Nice interior, good atmosphere
You have to like the entrance to "5ниця", a London looking phone booth. Very unique. Now that you are reading this review you will know to look for the phone booth to find the entrance to the pub, so you should have no trouble finding the place.

The interior is very well done, with the drawings on the exposed brick walls of London scenes. Big tables for sharing with your friends or for meeting new friends, all dark wood to give it that english pub feel.

As for food, my first try of greek salad was good, but sorry the Deruny was not the greatest. But I am willing to try it again!

Also watch going out the door, only so many people will fit on the steps as the door opens inward....
Додано emmygengler від  П'ят березня 11, 2011
Ніби все класно, але щось не те. Якщо вже вирішили притримуватись англійського стилю, то чого тоді стіни в туалеті обклеєні не англомовними газетами? Особисто я проти копіювання, якщо вже створювати новий паб, чи ресторан, то стиль повинен бути особливим, і відрізнятись не тільки входом, але й меню. Моя оцінка 4, тобто, просто добре.
Додано EaterIF від  П'ят березня 25, 2011
ШОК!!!!
Була шокована поведінкою персоналу:коли ми з коліжанкою присіли не за той столик,який "радила" адміністратор,-дівчина очевидно вирішила відімстити(дуже шкодую,що не глянула на бейдж).Офіціантки тарілки забирали з-під носа,не давши навіть доїсти...в результаті ми просто пішли,-дуже не хотілось зіпсувати собі настрій остаточно.Дуже дивно і неприємно,спочатку в мене було враження хорошого закладу. Не рекомендую!!!
Додано Оксана від  Чет липня 21, 2011