Вітаємо, Alexa [Bot]

Маленька подорож теплого, сонячного дня

Коли погода тепла і сонячна, важко залишатись вдома на вихідні – хочеться кудись на природу, поближче до зеленої травички, дерев, квітів і співу птахів. А ще хочеться вирушити у якусь, хоча б маленьку подорож, щоб по обидві сторони дороги пробігали калейдоскопом краєвиди – оповиті яскравим сонячним світлом  та овіяні свіжим вітерцем.
Отак можна було б їхати довго, довго, не поспішаючи, шоб не пропустити усієї краси – яскравих, теплих кольорів та свіжих квіткових ароматів.
60 кілометрів від Івано – Франківська, уже в Тернопільській області є село Гнильче.
Природа у цих краях дуже красива, краєвиди просто заворожують.   Село трошки віддалене від траси і нагадує більше невеликий хутір. З усіх сторін навколо села простягаються поля та ліси. А ще тут є ставки. Декілька з них зараз знаходяться в приватній власності – там розводять рибу. І ще є один ставок для загального користування. Вода у ньому кришталево чиста.  
 Тут завжди затишно і спокійно – можна хоть увесь день блукати серед мальовничої природи, з кожним кроком знаходити щось новеньке і цікаве. 
Такий відпочинок легко влаштувати хоча б і кожних вихідних і перевага його у тому, що ніколи не набридає мандрувати і відкривати для себе раніше невідомі куточки, а їх у нашому регіоні дуже багато і кожен приваблює своєю особливою красою і відмінністю від інших.
 
О.М.


Відпочинок вихідного дня, Тернопільщина
 5 (Голосів: 3)

Повідомлення Olga_M від Сер травня 26, 2010 | Перегляди 2449