Вітаємо, Alexa [Bot]

Готельно-туристичний комплекс "Затишок"

Готельно-туристичний комплекс "Затишок" знаходиться на лівому березі Нічлави у місті Борщові (вул. Обїздна, 2) Тернопільської області.

Цей туристичний-комплекс створений у  стилі традиційного гуцульського подвір'я. Усі споруди комплексу надзвичайно гармонійно вписуються в навколишні краєвиди, оригінальні форми  альтанок - все це  створює неповторну ауру для душевного спокую. Тут усе зроблено і організовано для туристів.

На території комплексу Затишок знаходиться готель, який багатий на 50 місць. Тут є двоповерхові будиночки (люкси), ресторан на 100 місць, музей-корчма, російська лазня, басейн  у вигляді дубової бочки, зоокуточок та багато чого іншого, яке так приваблює туристів.

Завітавши до ресторану поринаєш у домашню атмосферу де можна скуштувати  смачні та оригінальні страви. Пообідати можна  як у ресторані так  і у екзотичних місцях комплексу: дерев'яному кораблику на березі ставка, у криївці, а також  у лемківській газдівці, яку особливо полюбляють туристи із діаспори.

ЛЕМКІВСЬКА ГАЗДІВКА - це корчма - музей, де можна погостити, занурившись у атмосферу наших предків. Також для туристів створена мережа екскурсій. Оскільки Борщівщина відома своїми кришталевими печерами, недалеким розташуванням від Кам'янця-Подільського, екскурсоводам є що показувати  і розказувати туристам.

телефони: (03541) 2-18-51,  2-18-25, 097 716 74 31


Відпочинковий комплекс, Готелі, Тернопільщина
 5 (Голосів: 1)

Повідомлення marisa від Пон квітня 02, 2012 | Перегляди 1156