Вітаємо, Alexa [Bot]

Колиба "На ставках"

Як провести вихідні, якщо хочеться бути поблище до природи, але і не дуже далеко від міста? Один із варіантів - колиба «На ставках».
Знаходиться біля села Угринів (виїзд на Калуське шосе, не доїжджаючи до «Чорного замку» – поворот праворуч, там ще є великий вказівник – «На ставках»).
Навколо самої колиби знаходиться кілька ставків. Біля ставків – столики і лавочки. Також тут є спортивний майданчик і на одному зі ставків – кораблик, де багато хто любить фотографуватись.  Оплата цілком доступна – з однієї людини – 10 грн. Біля кожного столика є мангал. А решта – справа туристів – як організувати свій відпочинок. Можна просто жарити шашлик, дихати свіжим повітрям і насолоджуватись природою. А хто не любить сидіти на місці - грають в бадмінтон, волейбол, чи що ще цікавого для себе придумають – головне, щоб було бажання. Також люди ловлять рибу, або просто сидять біля вудочок – це вже як кому вдається.
А загалом – відпочинок дуже вдалий як на початок травня, перші по – справжньому теплі дні – коли ще кожен промінчик сонця здається дивом після тривалого періоду холодів, коли ще тільки пригадуєш як же це класно коли літо, тепло, сонечко і вихідні на природі.  
О.М.


Колиби, Відпочинок вихідного дня, Стави, Рибальство, Тисменицький район
 5 (Голосів: 1)

Повідомлення Olga_M від Сер травня 05, 2010 | Перегляди 6241

=)
більше фоооток, біііільшеееееееееееееее))
Додано Natalia від  Сер травня 05, 2010
фото
спеціально для Natalia )))
Додано Olga_M від  Чет травня 06, 2010
A jak z vamu zv9zatus9?dayte mobilnuj nomer budlaska:)Chu mogluve roztashuvann9 palatok u vas na ozerah:)Hochu vidsv9tkuvatu Den Narodgenn:)i zvisno zayn9tu Stoluk:)
Додано Dima від  Вів серпня 23, 2011