Вітаємо, Alexa [Bot]

Кнайпа "Войцех"

Нещодавно, в чарівному місті Івано-Франківську, по вул. Чорновола, 5 відкрилась затишна кнайпа "Войцех".

Створена для затишного відпочинку або веселої зустрічі друзів, ви поринаєте у час газових ламп і карет.

"Войцех" пропонує всім відвідувачам дуже смачне і автентичне меню. На ваш вибір національні україньські страви і напої! 

Кна́йпа — корчмашинок — гастрономічний заклад, де подають насамперед спиртні напоїВ Україні цей термін найчастіше вживається у Галичині, особливо у Львові, де нерідко маючи на увазі кафе говорять кнайпа або також кав'ярня (каварня). Історична назва перших кав'ярень — цукерня, пов'язана також зі Львовом — це були кондитерські, де до кави пропонували випечені свіжі тістечка. Декілька десятиліть тому в Галичині досить часто вживалося слово пивниця — заклад, де, насамперед, можна було випити пива. В домашньому господарстві термін пивниця (деколи вимовляли півниця) вживався тільки в одному зі своїх значень, а саме — підвал, погріб, льох. Цікаво, що у Львові багато кнайп, пивниць розміщено в підвалах і напівпідвалах.

Іншою важливою відмінністю кнайпи від ресторану є її традиційна роль як місце зустрічей та спілкування громадськості. Особливо на вихідні та у свята, коли вона стає місцем відпочинку у колі друзів та знайомих.

Телефон кнайпи "Войцех": (0342) 75-15-19

Сайт Кнайпи "Войцех"


Кафе
 5 (Голосів: 3)

Повідомлення Jen777 від Суб вересня 17, 2011 | Перегляди 3810

Плюси та мінуси
Плюси:
Смачно і ціни помірні. Ми взяли 200 грам їх фірмової хренівки (рекомендую), томатний сік, сало, квашенину, 2 салати із свіжих овочів та два свиних стейки і заплатили 110 грн.
Цікавий інтер'єр і відповідна музика. Брати Гадюкини були дуже доречні.

Мінуси:
Мало серветок (ну не можна на цьому економити).
Офіціантки "забули" про нас, хоча були достатньо привітними (хвороба практично всіх закладів).

В цей заклад "на пиво" не можна йти, для цього є паби. Вибір пива досить бідненький. А от скуштувати чогось смачненького і випити їх фірмову настоянку, саме те.
Додано sfitsak від  Сер вересня 21, 2011
враження двоякі
Досить милий заклад, але водночас через тісноту приміщень і наліпленість декору шум сприймається якось дискомфортно. Відчуття як в музеї українського побуту, постійно щось хотілось розглядати...
Оригінальна вивіска при вході - "втворено", усміхнула.
Додано VitaK від  П'ят жовтня 14, 2011
Бичкарня!!!
НЕ задоволений!!!! Їжа не свіжа, вино пишуть що грузинські а насправді моча кінська!!! Офіціанти давлять либу як перекривлені!!! Стейки не свіжі, адміністратор виявляє до клієнта притензія!!!! Катигорично не задоволений!!!!
Додано Roma від  Вів листопада 29, 2011