Вітаємо, Alexa [Bot]

"КАРПАТСЬКИЙ ПрОТЯГ"

Еко-мистецька акція "КАРПАТСЬКИЙ ПрОТЯГ"

25 квітня 2011 року

Приміський потяг «Івано-Франківськ – Рахів» №6405. Відправлення о 9:20

На поливаний понеділок, екологічно-мистецький експерементальний проект «Карпатський Протяг» знову промчиться вже знайомим маршрутом, і своїм гучним музичним драйвом пожене «звіра-пластика» геть з Карпат! Цього разу концерт «на повних парах» потяга «Рахів-Івано-Франківськ» обіцяє бути вдвічі драйвовішим, адже відбуватиметься вже під час руху в обидві сторони маршруту потяга! Музична програма потішить найвибагливіших шанувальників якісного українського драйву!

За нові Карпати без пластикового спаму гратимуть:

ФЛІТ – гурт, який з часу свого заснування став справжнім брендом української музики, і не лише на території України. Їхня творчість виділяється неординарним музичним стилем, що поєднав в собі гітарний драйв, оригінальні мелодії та фольклорні мотиви, створюючи по-справжньому запальну музично-енергетичну суміш, яку в народі охрестили «фольк-панк-роком».

ГУЦУЛ КАЛІПСО – стьобнабанда з Чернівців з сатирично-соціально-гострими текстами. Виступи формації «Гуцул Каліпсо» завжди супроводжуються незабутньою атмосферою радості та позитиву, адже запальна суміш фанку, хіп-хопу, джазу, реггі та буковинського фольку заставляє ноги публіки мимоволі вступати в запальний танок від першого акорду до останньої коди.

КОРАЛЛІ – станіславські рок-вар’яти, ініціатори дійства. Люди, котрі живуть енергією позитиву й позитивні заряди відпускають у світ. Хлопці, що здатні не лише розбурхати цілий океан диких емоцій, але й подарувати для добрих звершень чистий заряд новітнього карпатського музичного драйву.

CHICARRONES SHATOR – яскраві ужгородські експериментатори в напрямку pub, pogo, alcohol. Але це не та клубна музика, до якої всі звикли. Це більше нагадує суміш фанку, олдскул хіп-хопу, рок-н-роллу, панку, біг-біту, нью–джазу, тріп-хопу, балканщини, фольку і багатьох інших напрямків. Все це спрямовано на потужний вибух емоцій і передачу збудженого стану повної свободи та драйву, як під час перебування на музичному фестивалі.

Старт: 25 квітня, 9:00, м.Івано-Франківськ, Залізничний вокзал. Приміський потяг «Івано-Франківськ – Рахів» №6405. Відправлення о 9:20 ВАЖЛИВО БУТИ ВЧАСНО – ПОТЯГ НЕ ЧЕКАЄ!!!

09:20-10:30 – налаштування апаратури

10:30-12:00КОРАЛЛІ (від станції Надвірна)

12:30-14:00ГУЦУЛ КАЛІПСО (від станції Ворохта)

14:00 – прибуття в м.Рахів

14:30-15:30CHICARRONES SHATOR (станція Рахів, очікування)

15:30 – відправлення потяга на Івано-Франківськ

16:00-18:00ФЛІТ (від станції Ясіня)

18:30-19:30CHICARRONES SHATOR (від станції Делятин)

20:08 – прибуття в кінцеву станцію Івано-Франківськ.

22:00-…Afterparty в хостелі №1 Івано-Франківська «FENOMEN» (Південний Бульвар, 38)

Головною метою є зробити «Карпатський Протяг» доброю традицією, резонансною подією, що нагадуватиме кожному: «Вакцина від «пластикового сказу» – твоя совість!»

Основні напрямки акції:

1. Проведення фотоконкурсу на екологічну тематику, що відображає критичний стан зон рекреації міста і регіону. Використання зібраного візуального матеріалу для масової пропаганди серед населення через експонування на рекламно-інформаційних площах з відповідними креативними гаслами;

2. Підготовка масової акції в громадському транспорті “Рахів – Івано-Франківськ” – афіші, розсилки, прес-конференції;

3. Організація концерту визнаних рок-гуртів під час руху потяга приміського сполучення “Рахів – Івано-Франківськ” (старт о 8:00 – станція Івано-Франківськ; дорога до м. Рахів та повернення у зворотному напрямку о 20:00 – станція Івано-Франківськ);

4. Протягом рейсу на кожній станції проведення мобільної трансляції (через гучномовці) та оголошення по всіх вагонах основних гасел кампанії;

Джерело: Сайт - Ігор Меліка. Подорожуємо та фотографуємо разом


Фестивалі
 5 (Голосів: 2)

Повідомлення VitaK від Сер квітня 13, 2011 | Перегляди 1302

КАРПАТСЬКИЙ ПРОТЯГ 2012
Цього року еко-концерт відбудеться 21-22 квітня.
Події четвертої весняної «ДІЇ ВІДЧАЙДУХІВ» триватимуть 2 ДНІ:
• 21 квітня - еко-толоки в м. Яремче, м. Рахів та селищі Ворохта. До них долучаться представники гуртів-учасників музичної програми.
• 22 квітня - «Всесвітній День Землі», з ночі звично загудить потяг, а в ньому еко-арт «ПРОТЯГ». Свіжий «КАРПАТСЬКИЙ ПРОТЯГ» поєднає нічний та денний маршрути потяга «Івано-Франківськ – Рахів».

Головні гості ДІЇ – рівенські рокабіллі «OT VINTA»!
Відповідно до програми, сцену наповнять ПРОВОКАТОРИ свята «КОРАЛЛІ», херсонська ватага «РОЛЛІКС» та івано-франківський гурт «4FRONT».
За доброю традицією, всі музичні банди не лише подарують шалений драйв вдячній публіці, але й вкотре заохотять долучитися до вирішення болючої екологічної проблеми нашого регіону – дикого пластикового засилля.
Додано VitaK від  Сер квітня 11, 2012