Вітаємо, Alexa [Bot]

Кафе "Піт Стоп"

«Піт - Стоп» кафе в Івано - Франківську - це затишне місце, де збирається разом велике коло друзів, щоб повболівати за рідну футбольну команду, відзначити знаменну подію.

У меню кафе в Івано - Франківську «Піт - Стоп» представлена Українська та європейська кухня.

Основний принцип роботи нашого кафе в Івано - Франківську - це приготування їжі з натуральних якісних продуктів. У нас Ви можете скуштувати страви, приготовані за оригінальними рецептами: юшка з білих грибів на вершках по-бойківських; бігус по-галицьки; бойківські кнедлі з сиром (КАРПАТСЬКІ ВАРЕНИКИ); бануш по-косівськи; свинну рульку зварену в пиві та запечену в меду за баварськими рецептами.

«Піт - Стоп» кафе в Івано - Франківську пропонує послугу з приготування та доставки за попереднім замовленням банкетних та фуршетних страв. Наші кухарі з радістю приготують для вас рибу фаршировану, святкові салати на різні смаки, м'ясні вироби та будь-які страви за вашим бажанням. Все замовлене буде доставлено вам за будь-якою адресою в місті Івано-Франківську у вказаний вами час.

Так само в кафе в Івано - Франківську «Піт - Стоп» ви можете замовити банкет. Ми пропонуємо Вам бездоганну організацію та обслуговування.

Вам залишається лише зробити правильний вибір, тобто замовити банкет в кафе в Івано - Франківську «Піт - Стоп».

Довірте організацію Вашого свята команді професіоналів!

КОНТАКТИ:

Сайт: Кафе "Піт стоп"

м. Івано - Франківськ

вул. Хіміків, 18

тел. (0342) 50 07 75

моб. (050) 928 98 15

email - [email protected]

Графік роботи: з 10.00 до 22.00




Кафе
 0 (Голосів: 0)

Повідомлення Михайло від Суб березня 05, 2011 | Перегляди 1682