Вітаємо, Alexa [Bot]

Готельно-ресторанний комплекс «Атріум»

Адреса: м. Івано-Франківськ

вул. Галицька, 31

Телефони: 8(0342) 55-78-79

Сайт: Готельно-ресторанного комплексу "Атріум"

 

Знаходиться в історичній частині міста біля міської Ратуші, Художнього музею та Катедрального Собору, що на майдані Шептицького.

До послуг гостей заклад пропонує: готель «Атріум», кафе-кондитерську «Бізе» та ресторан «Черчілль».

«Атріум» - сучасний готель європейського класу, що містить 11 комфортабельних номерів:

2 двокімнатних люкса, 4 однокімнатних напівлюкса, 3 однокімнатних двомісних номери стандарт, 2 однокімнатних одномісних номери стандарт.

Кожний номер має міський телефонний номер, внутрішній, міжміський та міжнародний телефонний зв'язок безкоштовний провідниковий та безпровідниковий (WI-FI) Інтернет.

У кожному санвузлі є душ (в люксах - ванна), фен, сушка для одягу, гігієнічні засоби, в люксах та напівлюксах додатково тапочки та халати, є підігрів підлоги.

Прибирання, зміна білизни, рушників та гігієнічних засобів у номерах здійснюється щоденно.

У готелі є 5 номерів для курящих та 6 для некурящих.

Додаткові послуги: прання, прасування, замовлення в номер, обслуговування номеру офіціантами, безкоштовне замовлення квитків, таксі та екскурсійних послуг.


Ресторани, Готелі
 5 (Голосів: 2)

Повідомлення VitaK від Пон серпня 02, 2010 | Перегляди 3037

Зупинялася у відрядженні на 2 доби влітку. Тепер раджу всім. Відмінно продумане комплектування необхідних дрібниць у номері і ДУЖЕ привітні та люб"язні дівчата на рецепції. У теплу пору року снідати краще в "Бізе" на терасі - порожня ранкова площа з соборами і голубами це таки щось особливе.
Додано Just_Me від  Пон грудня 12, 2011