Вітаємо, Alexa [Bot]

Готель "Надія"

Найбільший в Івано-Франківську готель (300 місць) розташований в центрі міста -

по вулиці Незалежності, 40,

поруч iз музично-драматичним театром iм.I.Франкa та залiзничним вокзалом.

 

Рецепція готелю:

(0342)72-70-77

Факс: 72-70-70

моб.: (050)4337522

сайт готелю "Надія"

 

Також в приміщенні готелю можна відвідати ресторан  "Надія" який в собі налічує три зали “Національний”, “Європейський” та “Банкетний”


Готелі, Надія (готель)
 5 (Голосів: 1)

Повідомлення nadia від Сер лютого 03, 2010 | Перегляди 5512

Отличный отель
С детьми отдыхал на Буковеле, но жил в отеле Надия, мне так было удобнее, и по городу можно прогулятся и на лыжах класно покатался. В Надии мне понравилось, что в них много собственных продуктов, например, вкусный конфитюр, купил две баночки себе домой, такого больше нигде не пробоваол.
Додано john125 від  Сер березня 07, 2012
Несподівано здивували
Відпочивала з чоловіком на 8 березня - святкували річницю весілля. Коли їхали - чекала, що буде середній сервіс, навіть сайт готелю не міг змінити моєї думки - вважала, що з фотошопом вже всі вміють працювати. Але була приємно здивована - все дійсно так, як обітцяли. Вже в холі мене зустріли з посмішкою, ввесь персонал дуже привітний, смачна кухня. Чоловік потай від мене замовив романтичну вечерю при свічках - був гарний сюрприз. Насправді всі наші забаганки і прохання виконувалися дуже оперативно, за що велике їм спасибі. На другий день замовили зразу на першому поверсі поїздку в Карпати, катались на конях, багато гуляли, накупили сувенірів і довольні повернулись до Івано-Франківська. Якщо хочете, щоб Ваш відпочинок не зіпсували - їдьте в цей готель ;)
Додано Ulka від  Чет березня 22, 2012