Вітаємо, Alexa [Bot]

Фестиваль справжньої української музики "ЗахіД"

Історія: "Один з найкращих фестивалів України. З 2009 року щорічно відбувається в передостанній декаді серпня на Львівщині.

Вперше відбувся 2009 року в Звенигороді, в 2010 в замку Старого Села, в 2011 на базі Сонячна галявина, с. Родатичі в 30 км від Львова.

Головна мета фестивалю - популяризація української культури, показати що наш культурний продукт не тільки має право на існування , що він цікавий для широкого загалу.

Своя культура-тому, що це круто."

Захід 2011 надовго закарбувався в моїй пам`яті. Три дні абсолютного відпочинку, задоволення від спілкування з друзями і драйву від улюбленої музики. Щоб відобразити масштабність цього фестивалю варто просто переглянути програму за якою проводився "Захід" 2011 - така  насичена програма не дасть засумувати ні на хвилинку. Все це напевно тому, що основною відмінністю від всіх інших фестивалів є те, що фестиваль Захід проводиться без підтримки спонсорів, чи будь яких організацій. Організаторами фестивалю є група молодих ініціативних людей. До того ж цей фестеваль складається не лише з наметового містечка та сцени, організатори пропонують ще безліч розважальних програм що робить відпочинок з друзями просто незабутнім!

Я вважаю, що після відпочинку хоча б одного разу на фестивалі Захід будь-хто буде з нетерпінням чекати наступного року, щоб знову відчути враження які не порівняти ні з чим.


Культура регіону, Львівщина, Фестивалі
 5 (Голосів: 2)

Повідомлення Andrik від Суб лютого 25, 2012 | Перегляди 1013