Вітаємо, Alexa [Bot]

Всеукраїнський БАЙК-КЕМПІНГ

27 червня – 3 липня 2011 року в с.Новий Мізунь, Долинського р-ну, Івано-Франківської області пройде всеукраїнський байк-кемпінг «Мізунська Zвигода», в рамках якого пройдуть щорічні змагання по швидкісному спуску, кросс-кантрі та велотріалу. Цього року організатори плідно попрацювали та внесли дати проведення байк-кемпінгу в офіційний календар, і тепер змагання в дисципліні DHi (швидкісний спуск) та СС (крос-кантрі) мають оф.статус та проходять в рамках чемпіоната області, а змагання по велотріалу проходять в рамках чемпіоната України як ІІ етап.

Для проведення змагань по даунхілу буде змінена та покращена минулорічна траса, яка розташована на південому схилі гори, має сухе земляне покриття, малу кількість каміння та струмків. За підготовку траси відповідає Франківська команда федерації V-Race. Для змагань по велотріалу Комісією з велотріалу України , командою прорайдерів магазину «Go-on.com.ua» та командою ProTrial team будуть виведені зовсім нові сектори по каміннях річки Мізунька. Для кросс-кантрі траса пройде без виходу на дорогу та збільшеною загальною протяжністю, яку зведуть представники франківського клубу «Велосталкер».



Організатор байк-кемпінгу – Федерація велоспорту спільно з клубом екстремального спорту «Адреналіновий стиль,  Комісією з велотріалу України, командою ProTrial team, командою «Go-on.com.ua» та франківським клубом «Велосталкер», при підтримці Долинської районної ради.



Велотуризм, Змагання, Фестивалі
 5 (Голосів: 2)

Повідомлення Найда Наталія від П'ят червня 17, 2011 | Перегляди 279